Havejyden

Om havejyden

Gør din havedrøm til virkelighed med Havejyden

Hos Havejyden er vores fornemmeste opgave at opfylde dine ønsker – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores fokus er på at skabe smukke og funktionelle haver i hele Jylland.

2023-04-03 12_36_40-Havejyden - YouTube – Google Chrome

Havejyden - Din partner i funktionelle og smukke udemiljøer

Firmaet er grundlagt med en passion for at forvandle udendørs områder til funktionelle, flotte og langtidsholdbare løsninger. Vi forstår vigtigheden af at have en velplejet have, der opfylder dine behov og skaber et harmonisk miljø omkring dit hjem. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der opfylder individuelle behov og ønsker.

Som erfarne haveeksperter, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe unikke og bæredygtige haver. Vi tager højde for alt fra planter og blomster til terræn og strukturer for at skabe et helstøbt design, der er både æstetisk tiltalende og praktisk anvendeligt.

Uanset om du drømmer om en moderne minimalistisk have, en romantisk engelsk have eller en børnevenlig legeplads, har vi ekspertisen og erfaringen til at gøre din drøm til virkelighed. Vi kombinerer vores kreative visioner med omhyggelig planlægning og professionel udførelse for at skabe haver, der vil glæde dig i mange år fremover.

Bæredygtige og miljøvenlige haveløsninger

Vi vægter bæredygtighed højt og stræber efter at anvende miljøvenlige metoder og materialer i vores projekter. Vi vil gerne skabe haver, der ikke kun er smukke, men også respektfulde over for naturen og fremtidige generationer.

Det er vigtigt for os at vi afleverer et en færdig løsning, som vi selv kan stå inde for. Du kan derfor være sikker på at vi ikke smutter, før dit haveprojekt er færdiggjort.

For os betyder det meget at du føler dig tryg i processen, og derfor laver vi kun løsninger, vi selv vil være tilfredse med at have derhjemme!

Hvorfor vælge havejyden?

Mød Christian bag Havejyden

Kontakt

Har du et haveprojekt? Kontakt Havejyden!

Uanset hvilken type haveprojekt du går og overvejer, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale, om netop dit projekt. Ring til Christian på 33793379 eller skriv til os på cr@havejyden.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig, og skræddersy en kvalitetsløsning der passer til din have!