spørgsmål?

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Christian står altid klar til at hjælpe og rådgive dig med dit haveprojekt.

Skal vi kontakte dig?

FAQs

Ofte stillede spørgsmål

For at få en aftale med Havejyden kan du kontakte os via vores hjemmeside eller på telefon. Vi lytter til dine behov og ønsker og kan også arrangerer en tid til en konsultation, hvor vi kan diskutere dine ønsker og give dig en skræddersyet løsning.

Prisen for vedligeholdelsesservice afhænger af flere faktorer, såsom omfanget af arbejdet og den specifikke service, du har brug for. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og vil kunne give dig et præcist tilbud efter en snak, hvor vi vurderer dit behov og omfang af opgaven.

Arbejdstiden varierer afhængigt af opgavens størrelse, kompleksitet og omfang. Vi stræber altid efter at levere vores service inden for en rimelig tidsramme og i henhold til den aftalte tidsplan. Ved konsultationen vil vi give dig en mere præcis tidsramme baseret på dine specifikke behov.

Vores timepris afhænger af den specifikke service, du har brug for. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og kvalitetsarbejde. Efter en konsultation, hvor vi forstår opgavens omfang, kan vi give dig en nøjagtig pris og informere dig om vores timepris.

Hvis du har flere spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os direkte.